Bröllop

De typer av videos jag föredrar när jag vill se något fint på är bröllopsvideos. När jag ser en fin välgjord video när någon gifter sig och man riktigt ser kärleken sprudla reser sig håret på mina armar. Oftast fälls även lite tårar. Tanken om att bruden skulle kunna vara jag en dag. Eller rättare sagt-det ska vara jag en dag. En dag där jag får min prins. Där jag får uppskattning. där folk  kan glädjas och se min lycka och min kärlek. En dag ska jag stå där i en fantastisk fin vit klänning och med en man i kostym vid min sida. Kyrk-akten kan gå lagom snabbt. Det mest magiska anser jag sker på kvällen. Tiden då folk umgås, äter gott, skålar i bubbel, kärlek spirar, “vår låt” ska spelas. En dans ska förhoppningsvis dansas. Men det bästa är att jag under kvällen verkligen kan beundra min vackra man och få ta på honom. Närhet och beröring somär så viktigt.  

Och till min man som jag nämner så fint i texten så är det såklart emil. Emil min kära Emil. Varje gång som jag är ensam eller inte har dig i min närhet längtar jag efters dig. Jag längtar efter att få komplettera mitt liv med dig. Att få utvecklas och bli gammal tillsammans med dig. Jag ser oss som en liten familj.Även om det bara är du och jag. Men såklart så vill jag även utöka den med dig.  

Tack för att du vill ha mig.För att du valt just mig att dela ditt liv med. Tack för att du är min bästavän, min livskamrat och min stora kärlek. Du har bevisat för mig att kärlek finns. 

Jag älskar dig nu, imorgon och föralltid.