Jag hatar men jag älskar.

Jag hatar att du inte älskar mig mer än vad du gör, jag hatar att du inte vågar visa vad du känner, jag hatar
att du har förändrats, jag hatar att jag inte vågar säga något.

Jag hatar att du inte kan se när jag mår dåligt, jag hatar att du inte vill ta dig tid, jag hatar att du älskar någon annan mer än mig, jag hatar att du ger någon annan din tid, jag hatar att du aldrig reagerade.
 
Jag hatar att du aldrig lyssnat på vad som sagts, jag hatar att du inte vill veta hur min dag har varit, jag hatar att se att du inte mår bra, jag hatar att se hur du formats till en annan , mer främmande person än innan och jag hatar att känna mig obekväm och ivägen i situationer. 

Jag hatar men jag älskar. Jag älskar dig. Speciellt den person som fnns innan. 

Jag hatar att du har förändrats

Rädsla.Vilse.Sorg.Glädje.lycka.Omedvetande.sårbarhet
 
känslan man får när man tänker tillbaka och inser hur en stor förändring av en person har påverkat en själv och andra går inte att beskriva. Nu kanske inte vissa förstår alls vad jag snackar för rappakalja, men för er som känner/känt en person som har förändrats personlighets och mååendemässigt under årens gång tror jag känner igen sig i första raden under rubriken, tyvärr.
 
Låtar man spelar upp, bara för att kunna drömma sig bort i ett få par minuter till tiden innan förändring skedde. Jag har så jävla fina minnen, få (pga låg ålder) men så himla fina. Blir varm men samtidigt iskall inombords när jag tänker på mina barndomsminnen. Varm-eftersom att jag då,till en början var lycklig och omringad utav kärleksfulla människor. Iskall- eftersom att detv får mig att jämnföra nuet med dåtiden att Se hur alla dessa år emellan har kunnat gå så snett på alla sett och vis, (självklart inte exakt allt men det mesta, tyvärr) 
 
Man själv som individ påverkas så oerhört utav någon annans förändring. Man hamnar i kläm, utan att det kunnat vara vetande för personen. Att kunna se någons mående sjunka till botten får en att må sämst inombords själv, det faller då en stor sten i magen som knyter sig överallt. 
Jag hatar att du inte älskar mig mer än vad du gör, jag hatar att du inte vågar visa vad du känner och jag hatar att du har förändrats ovh jag hatar att jag inte vågar säga något.