Surt!!

Tjabba!

Hejj åkte hem från Johanna för 1 tim & 45 min tror jag. Synd för vi hade sååååååååå himla kul.
Önskar jag bodde kvar så kunde vi ha så kul nästan varje dag tyvär är det inte så.... Tänkte lagt upp lite bilder men dom sitter fast i johanna´s kamera. Men tänkte om hon ville gästblogga mig och lägga ut några bra bilder!! Somsagt saknar dig redan!!♥ Skola imon igen!= Blää Men man får väll stå ut!
  Kram / Emma♥♥

emma, du är världsbäst!

hejsan!
det är jag som är johanna, emmas kusin. kallas även för kusinvitamin.
emma och hennes bror har ju sovit här fredag-söndag och vi har haft superkul!
så varför inte passa på att gästblogga lite här va?! hihi..
idag träffas en del av släkten hemma hos oss för att fira min pappa. massa gottit kommer det att bjudas på! (eller, det får vi iallafall hoppas)
tänkte även berätta att jag har en egen blogg som ni hittar här.
tänkte också bjuda på en massa bilder på oss.
bilderna är tagna igår.. ♥
men ändå, du är världens bästa kusin emma, puss! & jag kommer alltid att finnas för dig i alla lägen. kommer aldrig att lämna dig, syster ♥ emma, jag & daniel har alltid varit tilsammans. vi är som syskon.

I Torsdags! mm.

Hejj hejj!!

I Torsdags var jag inte med johanna för jag kunde inte , men jag var på ridningen på kvällen jättekul!
Vi hoppade serie och vi var bara 5 stycken !  jag hade Dotcom . Han hade bara gått 1 gång innan så han hade Väldigt mycket energi kan man säga!  Aja det var iaf. super kul!

Jahopp är hos Johanna då ! Vaknade typ kl. 6 av att Daniel började spela musik på hans mobil så  han kunde inte vara tyst. Johanna blev ganska arg på honom så hon tog sitt täcke och kudde och gick in till sitt rum!! Hahaha...  Igår så åkte vi i backarna bla. spark mm. Hade kul!!
Aaaa ska äta frukost snart så hörs sen!

Tjabba! /Emma!